RTL KLUB Csillag születik 3

Nézd a RTL KLUB Csillag születik 3 adásait!

Csillag születik - A válogatás 2011 20.30

2011-ben is folytatódik a Csillag születik, Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutató show-műsora az RTL Klubon A Csillag születik-et Ördög Nóra és Nagy Sándor vezeti. Zsűri: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás

Csillag Születik 2011 - Még most sincs jogosítványa Tabáni Istvánnak

A második Csillag Születik győztese a mai napig tömegközlekedéssel jár. Tabáni István idei célkitűzései között ugyan szerepelt a jogosítvány megszerzése, ám a tehetségkutató versenyen nyert autója még mindig garázsban áll. A Fókusz stábja ezért elvitte az énekest egy gokart pályára. Eléggé furcsa, de azért jó érzés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogom tudni vezetni ezt a járművet - mondja Tabáni István, akiben jó ideje érik már a gondolat, hogy végre megtanuljon vezetni. De vajon miért nem tette ezt idáig? Ez elsősorban bátorság kérdése nálam, ugyanis igazából van bennem egyfajta félelem a vezetéssel kapcsolatban. Itt, ezen a pályán persze biztonságosabb, mint odakint a forgalomban, de úgy érzem, megjött a kedvem, hogy legalább itt kipróbáljam magam.

Csillag Születik 2011 - Tabáni István a közelmúltban készítette el harmadik lemezét

A Csillag születik második győztese még a szüleivel él, de kedvesével már egy ideje tervezik, hogy összeköltöznek, sőt, a családalapítás is szóba került. Tabáni István a közelmúltban készítette el harmadik lemezét, amelyen egyik kedvence, Máté Péter dalait énekli. Úgy gondolom, hogy Máté Péter a mai napig ott van az emberek szívében és lelkében, szinte nincs olyan nap, hogy rádiók ne játszanák valamelyik slágerét. Épp ezért is fontos szerintem, hogy az emlékét megőrizzük - vélekedik Tabáni István, aki jó ideje együtt zenél a Főnix együttes kiváló muzsikusaival, akikkel a legendás zenész is dolgozott hajdanán. Az énekes barátnője is örül a lemeznek.
- Csilla is aktívan részt vett a munkálatokban, mivel egyrészt ő a múzsám, másrészt előfordult, hogy megkérdeztem, mit gondol erről vagy arról a szövegről - árult el a sorry! magazinnak Tabáni István, aki a közelmúltban találkozott Máté Péter lányával is: a fiatal énekes neki adta új lemezének első példányát.